loglovin

Kamouflage

En vacker bild tagen av Borisov Dimitry.
Länk till hans hemsida LÄNK.
 

Oljemålning

Fick ett plötsligt ryck att måla med olja. Tror inte jag målat med olja på hela detta året men tog en gammal kladd kanvas och målade över. Den är inte färdig än men kan ni se vad jag försökt rita av?
 
Har ni alla haft en bra midsommar? Det ösregnade nästan hela dagen men vi hade det trevligt ändå.
 

IKEA

Idag har jag varit med Åsa och hennes mamma på IKEA och shoppat, jag köpte ett halkskydd till en matta. Tummen upp för mig! Haha. Dagens inspiration kommer imorgon så stay tuned!Landskap

Den här underbara tavlan är gjord av Graham Gercken som är en austrliensk lanskaps och sjöskaps (heter det så?) målare. Han har målat i 25 år med olja och har vunnit många priser för stt måleri.

Om ni vill se mer av Grahams tavlor eller kanske köpa något av hans verk, gå in HÄR.


Dragon woman

DAGENS INSPIRATION

Idag har jag letat fram en riktigt amazing bild av Ikeda Masateru (池田 正輝). Mer av honom hittar du HÄR! Skulle själv vilja göra något liknande, fast i oljefärg!


Efter regn kommer solsken

Bild tagen av mig på en strandpromenad.

Hoppas vi får tur med vädret för ska på student idag! När jag tog studenten var det en regnig morgon men när vi sprang ut kom solen och stannade resten av dagen.

Är uppe ovanligt tidigt pga en familjemedlem som för oväsen.. Farmor och farfar och faster kommer och hälsar på idag också så kommer få städa en del.


Blåtunga

Minns ni för några år sedan när det fanns en god festis med blåbärssmak som man alltid fick blå tunga av? Undrar hur hälsosam den egentligen var..

DAGENS INSPIRATION
En söt bild från Imaginism Studios' "Dragon Sketches" Bok. Gjord av Kei Acedera med penna och bläck.

 


Färg

DAGENS INSPIRATION
Det skulle vara riktigt kul att ha en undervattenskamera! Men det är inget man behöver för att ta sånna här bilder, glas brukar vara är genomskinligt eller hur?  

Bilden är tagen av Nora. Du hittar mer av henne HÄR!


Om jag skulle skaffa hund

Så kanske en Västgötaspets. På plussidan: Den har inga kända rasbundna sjukdomar, Lättlärd, aktiv, användbar till de mest skiftande uppgifter, social, funkar som familje hund, har inget behov av att rymma. Som en stor hund i ett litet format. På minussidan: Dominant mot andra hundar, skällandet (vaktbeteende i sig), pälsen är svår för allergiska. Allt detta kan ju vara olika från hund till hund men det är vad jag snappat upp som rastypiskt.

Har dock inga planer på att skaffa hund men fastnade för den när jag läst runt bland olika raser.