loglovin

Pacman spöken

I'm no ghost, I'm alvie folks! Har bara varit lite ineffektiv när det kommer till bloggandet... Måste kolla in alla kommentarer jag fått. Sen blir det joggning.
 
DAGENS INSPIRATION!
 
Kunde inte motstå dessa sötnosar eller ondingar rättare sagt, det är spökerna som man ska akta sig för i Pacman spelet. Om ni undrar heter de Blinky, Pinky, Inky och Clyde. Och just de här är gjorda av en dansk snubbe vid namn Morten Nygaard Rasmussen.
 
Besök Mortens hemsida HÄR!

Skogens hjärta

DAGENS INSPIRATION.
 
Adele Lorienne är en frilansande konstnär från USA som inriktat sig på fantasy konst (tänk Tolkiens alver). Hon är känd på DeviantArt som Saimain. Besök hennes hemsida HÄR.
 

Inte helt 100

Har inte känt mig helt 100 idag så skippar joggingrundan, kanske går den istället. Jag hoppas bara det inte blir värre, vill verkligen inte vara dålig de sista sommardagarna!
 
Becca var dålig för några veckor sedan, stackarn frös i sommarvärmen.
 
Becca

Can't Stop Me

DAGENS INSPIRATION.
 
Fotografen Donna har inte varit ute och klottrat på skyltar men tagit kort på sådana har hon gjort.
 
Besök hennes DeviantArt HÄR!

Mer Marchesa

Lite mer underbart inspirerande kreationer från märket "Marchesa"! Det är skapat av modedesignerna Georgina Chapman och Keren Craig.
 
 
 
 

Knekt

DAGENS INSPIRATION! 
 
Anna Podedworna har verkligen fått till färgerna riktigt bra i den bilden. På DeviantArt finns hon att hitta under aliaset akreon och har även gjort/gör en egen serie som heter Off White. Den här bilden är gjord i akryl kartong och är även lite digital retuscherad.
 
Besök hennes DeviantArt → HÄR!

Det var en ljusblå getingspindel!

För nått år sedan var min bror ute och rensade bort den lilla äng av långt tort gräs och diverse blommor som hade bildats på mina föräldrars neglektade sparrisland. Han ropade att jag skulle komma dit.
 
Och vissp drog han fram den största vilda spindeln jag har sett i Sverige någon decimeter framför mitt ansikte!
 
Skitungen hade nog tänkt att skrämma mig och jag hade nog backat illa kvickt om den varit svart eller mörkbrun. Men jag blev helt facinerad av dess färger så jag bara "ÅÅååhhh, vilken häftig spindel" och kollade närmare.
 
Den såg ut så som på bilden, ljusblå i kroppen liksom. Sen så börja den och bita i min brors trädgårdshandske så vi satte ner den en bit bort. Synd att jag inte tänkte på att ta kort på den. Häftig spindel.
 
Bildkälla: Alessandra och Roccos naturfotografier

Fox

DAGENS INSPIRATION.
 
Var en gång inne på We❤it och stötte av en slump på denna grymma konstnär från USA vid namn Mandy Tsung. Här är ett av hennes nyaste verk "Fox".

Kolla gärna in hennes hemsida mandytsung.com.
 

Sluta blogga ut och jogga!

Nej hehe, inte sluta blogga för alltid. Ska bara ut och springa lite, måste göras antingen på morgonen eller kvällen för på dagen blir det för varmt! Kan kanske lyckas få med mig mamma också, vi får se.
 
 
Min bloglovin' funkar ingen Woho! Om du lägger till mig lägger jag till dig.

Vesper WIP

Den här hittade jag på nått ologiskt ställe i datorn idag. Hade helt glömt bort den!
 
 
Sen igår kommer mina senaste inlägg inte in på bloglovin' fastän min rss är giltig (doftar blogg.se strul)... Jag fattar inte varför blogg.se inte stänger ner portalen i en eller två dagar för att fixa buggarna (som de gjort med sina tidigare uppdateringar) istället för att ta det pö om pö och irritera folk. Kan det vara så att de inte vill förlora reklampengar mån tro?

Vantage Points

DAGENS INSPIRATION.
 
En häftig skapelse gjord av  den nyligen utexaminerade Lane brown. Hans mål är att i framtiden arbeta som en concept och visual development artist.
 

Marchesa

DAGENS INSPIRATION.
 
En underbar klänning från märket "Marchesa" Som skapats av modedesignerna Georgina Chapman och Keren Craig. Det är en chiffon klänning från vårkollektionen 2011.
 

Hard Rock Cafe

I lördags hade jag en härlig dag på Tivoli med mamma, pappa, lillebror och småsystrarna. När vi blev hungriga bestämde vi oss att äta på Hard Rock Cafe. Orkade nog bara halva portionen (Amerikanskt, ni vet) men maten var såklart jättegod.
 
Om du känner dig nödig när du är där får du gärna ta med dig K-pisten men lämna Tsarbomben utanför!
 
På dörrarna till damtoaletterna i Hard Rock Cafe, Köpenhamn.
 
Tre systrar.

Bazaar

 DAGENS INSPIRATION.

Ett foto taget av modellen Nadja Auermann taget av fotografen Mario Testino för tidningen Harper’s Bazaar Augusti 1993.
 

Hur man gör en chokladskål

Det här måste jag pröva!
 

Ny bloggdesign

Japp, eller bannern/headern är förnyad och sidebaren har fått bildlänkar till mina teckningar. Hade helt glömt bort hur mycket tid det tar att hålla på med webbdesign!
 
Före
 
Efter

Stalker-Kossa

Vad vill blogg.se's stalker-kossa mig egentligen?! Hittade deras ko?... Tror inte det va. Se som den stirrar på en, besatt.
 
På tal om annat så håller jag på med min nya bloggdesign. Kommer inte att bli en extremt stor skillnad då jag nog behåller bakgrunden. Jag tror den blir färdig tills imorgon så stay tuned!
 

Beauty & Happiness


Trött på min bloggdesign...

Japp, vill göra en ny. Några förslag?
 
Oh no, a grimasch attack!

Line Art Coloured

Jag ritade en Line Art med marker liners som nu är digitalt färglagd. För att färglägga använde jag min Wacom Bamboo ritplatta och programet Gimp. 

Vill du färglägga min line art? Släng in en liten kommentar att du tänker göra så och länka "till min blogg och till line arten" om du lägger ut din bild på nätet. Min line art hittar du → HÄR
 
 
 

How to survive sleeping in bed

Konstnären känd på DeviantArt som "Begemott" visar oss varför man alltid måste ha en nallebjörn i sängen...
 
Besök Begemotts DeviantArt → HÄR!

Line Art

Äntligen så fick jag scannern att fungera! Jag hade tänkt göra en markerteckning men började skissa på fel sida av pappret... Så det fick bli en line art istället, tänker färglägga den i datorn.
 
Vill du färglägga min line art? Släng in en liten kommentar att du tänker göra så och länka "till min blogg och till line arten" om du lägger ut din bild på nätet. Om du är interesserad kan jag fixa en länk på bilden med större upplösning.
 
 
 

"Just A Dream" by Nelly - Sam Tsui & Christina Grimmie

Bättre än orginalet?

Svar: Ja!

Regn

DAGENS INSPIRATION!
 
Vädret som det har varit för mycket av för min smak under sommaren...
 
Men Kentaro Kanamoto som är en frilansande Illustrator/Concept artist från Los Angeles kanske skulle nog bli glad av lite regn om han experimenterar med regn effekter, som i det här verket. Har fått för mig att det inte regnar så mycket i LA då det ligger i öknen (en logiskt tanke...).
 
Besök hans hemsida → HÄR!

Augusti

Oj, det är redan augusti! Tiden har gått snabbt.
 
Jag har försökt scanna in en teckning jag gjort men har inte lyckats än... Det går nämligen inte att kopla upp scannern till nätverket och mitt minneskort är fullt så ska rensa det. Om ett tag. Måste åka och handla mat först.