loglovin

Idag har jag ansvaret...

Pappa är i England med jobbet. Mamma, Olivia, Rebecca och Jonathan har feber. Alexander måste plugga. Och detta skulle vara min lediga dag... Tydligen så är det bara 8 barn som är friska just nu på Beccas avdelning så det måste vara där febern kommer ifrån.
 
Jag själv har alltid varit en sån som var frisk när det bara var 5 barn i klassen och alla andra var sjuka så mitt emunförsvar kan jag inte klaga på.
 
Nu ska jag betala nån räkning och laga mat till alla sjuka individer här, det får bli spaghetti med köttbullar.
 

Rita Bakgrunder

Jag gör i princip aldrig bakgrunder när jag ritar så var på look out efter lite inspiration och tips och kom över den här videon. Han som ritar är en mangatecknare vid namn Mark Crilley, han gör många bra tutorials.
 
 
 
 

Bravo

Ville bara påpeka något såhär i fruk(t)osttider.
 
"Bravo Tropisk Juice" är riktigt GOOooooOOOooo!
 
 

Hittade tillbaks igen

Hej, det var länge sen, bloggen. Tänkte jag skulle skriva lite här igen då, eftersom jag kom att tänka på något idag som jag stereotypiskt förknippar med bloggar haha.
 
Jag var ute och prommenera vid stranden idag och kom till en liten grusparkering nära hamnen, där svängde det in en bil och parkerade. Ut ur bilen kom en medelålders man med sina två hundar, han hade alltså åkt bil till stranden för att rasta sina hundar... När det tar MAX 10 min att gå till stranden här (gott om strand)... Vissa kommer jag helt enkelt aldrig att förstå mig på.