loglovin

Språkrör och järnrör

Känns inte som om jag har målat eller ritat något själv på flera månader.... Dagens inspiration har typ helt tagit över bloggen och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det, bloggen blir så opersonlig. Kanske jag ska göra dagens inspiration till något mera samhälls aktuellt... Typ "Miljöpartiet har språkrör och Sverigedemokraterna har järnrör" och göra det i nån text med transparant bakgrund.

Silence

Dagens inspiration är gjord av Mirella Santana.

Fuck min bakåtlutade livmoder?

Jag tror jag har en bakåtlutad livmoder... (Ungefär 15 procent av alla kvinnor har en bakåtlutad livmoder, 30 procent har en framåtlutad livmoder och resten har en livmoder som står mer rakt upp)...  Har man bakåtlutad kan livmodern när den arbetar under mensen irritera tarmarna, medans en framåtlutad kan irritera blåsan.
 
Jag får då en extrem snabb ämnesomsättning som resulterar i molverk, att jag känner hur magen verkligen arbetar och att jag måste skita (typ 3ggr!)... Jag har räknat ut att detta för mig inträffar ungrfär 12 timmar efter mensen satt igång och det håller på i några timmar. Inte nice.
 
Dock så började jag ha dessa problemen för ungefär 6 månader sedan, vilket känns lite skumt för har man en annan livmoderlutning har man haft det sedan tidig tonår och då skulle jag väl haft dessa problem innan också? Eller den kanske bara fick för sig att bli mera "laid back" av egen vilja?
 
Det är förrästen därför som jag ligger vaken nu... Usch, usch, usch!
 
Bilden är gjord av Kwaiko.

Curiosity

Dagens inspiration är gjord av Nikki.

Can I Do It Sober Instead?


BOOooooOOooo

Dagens inspiration är gjord av FriendFrog.

Cover

Dagens inspiration är gjord av muju.

Diamond

Dagens inspiration är gjord av Peter Bell.

Gjort en mashup

Jag har börjat hålla på med musik i datorn en hel del den senaste tiden. Detta blev det senaste jag gjort, en mashup av Girl on fire och Greyhound. Ganska nöjd faktiskt :)